سوهان حاج علی قاسمی
logoasl
سبد خرید 0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

سبد خرید 0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

آشنایی با تاریخچه سوهان پزی و جهانی شدن آن

سوهان یکی از شیرینی‌های بسیار لذیذ و خوشمزه سنتی ایران است که برای اولین بار در شهر قم پخته شده و سپس به تدریج به شهرهای دیگر راه یافته است به طوری که امروز تعداد افراد کمی را می‌توان پیدا نمود که این شیرینی بسیار خوشمزه را امتحان نکرده باشند حتی در میان افراد کشورهای دیگر نیز طرفداران زیادی پیدا نموده است، این موضوع باعث شده امروز در این مقاله نگاهی به تاریخچه سوهان پزی، شیوه تشخیص میزان مرغوبیت آن و… داشته باشیم پس اگر مشتاق به شنیدن داستان این شیرینی جذاب هستید مطالب را از دست ندهید.

نگاهی به تاریخچه سوهان پزی
پخت این شیرینی برای اولین بار در دوران سلطنت قاجار صورت گرفت، داستان آن از این قرار است که در زمان پایان ساخت حرم حضرت معصومه و برگزاری افتتاحیه آن فردی به نام ملا ابراهیم شماعی برای هدیه به فرستاده پادشاه حلوایی درست کرد، این حلوا به قدری خوشمزه بود که فرستاده پادشاه بعد از خوردن شروع به تعریف کرد و آن به سوهانی تشبیه کرد که غذا را به سادگی هضم می‌کند به همین خاطر از آن پس به سوهان شهرت پیدا کرد.

البته دستور تهیه آن با مرور زمان و پیشرفته شدن وسایل پخت شیرینی دچار تغییر و تحولاتی شده است و کارگاه‌های بزرگی به سوهان پزی اختصاص داده شده زیرا امروزه سوهان به عنوان محبوب ترین سوغاتی شهر زیارتی قم محسوب می‌شود و سالانه مقدار زیادی از آن به کشورها و شهرهای دیگر صادر می‌شود.

جهانی شدن سوهان پزی
در قسمت‌های قبل اشاره کردیم که سوهان در کشورهای دیگر نیز توانسته طرفداران زیادی پیدا کند به همین خاطر صنعت سوهان پزی روز به روز در حال گسترش است و حتی وسایل پخت سوهان نیز صادر می‌شود.

هر سال مقدار زیادی از حجم سوهان های تولیدی در داخل ایران در بسته بندی‌های مناسبی به کشورهای مختلف صادر می‌شود، برای مثال یکی از موضوعاتی که باعث ارتباط میان افراد دو کشور خواهد شد غذا و خوراکی است زیرا با این شیوه آنها علاقه مند به مطالعه بیشتر فرهنگ کشور مقابل می‌گردند به همین خاطر پخت سوهان نیز توانسته تا حد زیادی به این امر کمک نماید.

سوهان پخته شده در ایران بیشتر به کشورهای همسایه و همچنین کشورهای اروپایی صادر می شود اما ممکن است به دلیل دور بودن مسافت نوع بسته بندی های محکم تری برای آنها در نظر گرفته شوند تا در طول مسیر با مشکلات مختلف مواجه نشوند.

سوهان حاج علی قاسمی با به کار بردن بهترین مواد اولیه موجود در بازار و وسایل پیشرفته پخت سوهان توانست سهم زیادی در تولید این شیرینی خوشمزه و همچنین صادرات آن به کشورهای مختلف شود بنابراین اگر به دنبال با کیفیت ترین سوهان هستید به سایت فروش این شرکت مراجعه کرده و با توجه به انواع سوهان‌ها یکی را به دلخواه انتخاب و خریداری نمایید.

صدای مشتری : 06 06 3662-025

سوهان وگز حاج علی قاسمی 

برند سوهان و گز حاج علی قاسمی جزو برترین تولید کنندگان سوهان استان قم، اینک در آستانه‌ی دهمین سال فعالیت، با گستره‌ای تنوع محصولات ، برای کاربران خود «تجربه‌ی لذت‌بخش یک خرید اینترنتی» را تداعی می‌کند. «ارسال سریع»، «ضمانت بهترین قیمت» و «تضمین اصل بودن کالا» سه اصل اولیه است که پرسون از نخستین روز تاسیس سعی کرده به آن پایبند باشد و با رعایت این سه اصل، هرسال، حوزه‌های تازه‌ای را در فروش کالا و خدمات، به دایره‌ی فعالیت خود افزوده است.

 استفاده از مطالب مجله سوهان حاج علی قاسمی برای مقاصد غیرتجاری با ذکر نام لینک به منبع بلامانع است. حقوق این سایت به شرکت تولید سوهان حاج علی قاسمی تعلق دارد.

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.